Cognitive Behavioral Therapy (CBT) Workshops by Christine Padesky
> IMPORTANT NOTE: Most of the event dates and times are listed for the Pacific Time Zone. Please adjust accordingly for your time zone. THANK YOU.
> If you cannot attend a workshop, try our CBT Training on MP4 video and MP3 audio.
> Visit Digital Padesky Store – Available 24/7
- This event has passed.
Brief Therapy Conference 2016 (USA 2016)
December 8, 2016 – December 11, 2016 PST
SAN DIEGO, CALIFORNIA USA
Brief Therapy Conference: Bringing Out the Best
Dr Christine A. Padesky is scheduled to make several presentations at the Conference. For conference details, visit the sponsor site. http://brieftherapyconference.com/
Full Conference Pass includes access to all 4 days.
Deadlines for Early Bird Discounts: Sept 02 / Nov 16 / Dec 01
PADESKY’S PRESENTATION SCHEDULE
- For Best Outcomes, Teach Mood-Specific Skills with Christine Padesky
3 hour workshop on Friday, December 9, 2016 from 8:30 am – 11:30 am
- CBT for Anxiety Disorders: Keep the Focus on Central Fears with Christine Padesky
3 hour workshop on Friday, December 9, 2016 from 1:00 pm – 4:00 pm
- Depression with Christine Padesky, Erving Polster, Stan Tatkin and Michael Yapko
1 hour topical panel on Saturday, December 10, 2016 from 9:15 am – 10:15 am
- Conversation Hour with Christine Padesky
Saturday, December 10, 2016 from 10:30 am – 11:30 am
- Anxiety Disorders with Lynn Lyons, Christine Padesky, Wendel Ray, and Ron Siegel
1 hour topical panel on Saturday, December 10, 2016 from 2:00 pm – 3:00 pm
- Action Packed Therapy: Helping Clients Learn From Experience with Christine Padesky and Michael Yapko
1 hour dialogue on Saturday, December 10, 2016 from 3:15 pm – 4:15 pm
- Help Me Understand My Problems with Christine Padesky
1 hour clinical demonstration on Saturday, December 10, 2016 from 4:30 pm – 5:30 pm
- Author’s Hour – Book Signing
Saturday, December 10, 2016 from 5:45 pm – 6:45 pm